RYGESTOP med HYPNOSE i klinik

SLIP CIGARETTER, CIGARER, PIBE, SNUS, DAMPNING, PLASTRE, SPRAY, PILLER , TABLETTER, TYGGEGUMMI O.LIGN.

Rygestop med hypnose – den mest effektive metode til at slippe cigaretter og andre nikotinpræparater

Metoden er enkel selvom den i vores udgave tager tid at udføre, da vi skal hele vejen rundt om din rygning på alle parametre i det underbevidste sind.

Alle kan uden videre tage i mod behandlingen,  det kræver kun, at du inderst inde vil dit rygestop og at du undervejs følger anvisningerne så godt, som det er dig muligt.

Er du helt klar til dit rygestop er dine chancer for at være røgfri efter 1 behandling tæt på 100 % med denne behandlingsform.

Helt klar  vil i denne forbindelse sige, at det kun er vaner og ritualer, der holder dig fast – og at du stort set ikke holder af noget af det cigaretter eller de andre præparater tilfører dit liv.

Mangler du noget – er du f.eks. kun 80 % klar er det vigtigt at du i samtalen er hudløs ærlig om, hvad du stadig kan lide ved dit indtag.

Vi kan nemlig så i behandlingen tage højde for det du du stadig holder af eller stadig har ud af cigaretter eller det du har erstattet dem med undervejs.

Er du under 80 % klar så vælg i stedet først at få vores rådgivning og hjælp til at blive klar – f.eks. ved at bestille  vores selvhypnosekursus  – dette modregnes efterfølgende i prisen for dit rygestop 🙂

Når vi kalder det rygestop, selvom vi i dag behandler alle former for nikotinafhængighed med metoden,  er det fordi at det er den underliggende rygevane vi skal udrydde også hos dem der er gået videre med med et erstatningspræparat.