RYGESTOP med SELVHYPNOSE

SELVHYPNOSE ER ET EFFEKTIVT REDSKAB TIL AT FJERNE RYGETRANG OG ANDRE VANER SKABT AF NIKOTINPRÆPARATER

Selvhypnose er for mange faktisk en rigtig god løsning, når det gælder at lave et varigt rygestop i sin underbevidsthed.

Stort set alle rygere er nemlig  “kun” afhængig af vaner og ritualer.

Altså ikke i væsentlig grad af nikotinen, som man ellers bliver tudet ørene fulde med  af nikotinindustrien.

Beviset er den store gruppe af rygere, der fra dag til dag gennem årene er stoppet med cigaretterne uden abstinenser   – enten  fordi de på egen hånd fandt nøglen til det  – eller med hypnosens hjælp.

Alle kan nemlig slippe cigaretter eller andre vaneting der ikke har en stærk psykisk eller kropslig binding – bare deres underbevidsthed køber ideen.

Man kan plante sin røgfrihed  ved at gå ind og manipulere med følelseshjernens erindring som hypnosen gør det i et hug – eller ved at gøre opstille et ønskemål og så lægge lag på lag ind med små daglige doser med hjernevask, som selvhypnosen gør det.

Det drejer sig om at ændre selvbilledet så følelshjernen ser dig som røgfri – og hjernevask virker altid, spørg bare Trump og Mette Frederiksen 😉

Derfor vil dit rygestop  udført efter den lille e-kursusbog vi har udgivet til formålet  være lige så effektivt, som det du i klinikken hos os eller andre betaler det tidobbelte for at på plantet i dit sind.

Forskellen fra den klassiske hypnose er kun,at du i selvhypnosen slipper trangen et lag af gangen til billedet af din røgfrihed har taget over.

Metoden virker hurtigsdt hvis de er tæt på at være klar men mangler du her et stykke er det alt afgørende at du fortsætte alle 4 uger.

Vaneforandring  kræver med denne metode kun et par minutters indsats hver dag i 28 dage  – og du har oven i købet os med på sidelinjen i hele forløbet efter dine ønsker og behov.